Üdvözöljük!

Fedezze fel az ibis
Budapest Centrum szállodát
és szolgáltatásait!

Környezetbarát szálloda vagyunk

Az életstílusunk része a környezetvédelem, ezért arra törekszünk, hogy a lehető legkevesebb nyomtatott papírt használjunk. Ezen az oldalon megtalálja az összes, korábban nyomtatott információs anyagot, és még többet!

WiFi kapcsolat

EGYSZERŰ, GYORS, KORLÁTLAN

1. Válassza ki a hálózatot: IBIS
2. Írja be az email-címét
3. Fogadja el a Felhasználási Feltételeket
4. Kattintson a “Connect” gombra

 

Csevegjen az igazgatóval

Fontos kérdése van? Szeretne megosztani és megbeszélni valamit a szálloda igazgatójával? Csak tapintson vagy kattintson az alábbi gombra és Demény Gábor, az ibis Budapest Centrum igazgatója rövid időn belül válaszol Önnek.

Védje a környezetet és kap tőlünk egy 3 € kupont!

Az ágyon talált egy ajtó-akasztót “Please don’t clean my room” felirattal. Ha egy napnál több ideig marad szállodánkban, kérheti, hogy ne takarítsuk ki a szobáját, így csökkentjük az energia-felhasználást és védjük a környezetet. Hogy megköszönjük segítségét, ajándékba kap tőlünk egy 3 € (900.- Ft) értékű kupont, amelyet a bárban beválthat. További részleteket talál az ajtó-akasztón.

Széf a recepciónál

Az Ön értékeinek védelméhez használhatja a recepciónál található széfet. A szálloda nem vállal felelősséget a szobában hagyott tárgyakért.

LE CLUB ACCORHOTELS MEMBERS* GET THE LOWEST PRICES ONLY ON

ACCORHOTELS.COM

Download our app and stay connected to Le Club AccorHotels

*For current and new Le Club AccorHotels members.

Adatvédelem

Ön és adatainak biztonsága kiemelten fontos számunkra, csakúgy mint az Ön bizalma az AccorHotels iránt. Tapintson vagy kattinston az alábbi linkre, ha szeretné elolvasni az Adatkezelési Nyilatkozatot, amelyet az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének megfelelően készítettünk.