Üdvözöljük!

Fedezze fel az ibis Budapest Centrum szállodát!

Környezetbarát szálloda vagyunk

Az életstílusunk része a környezetvédelem, ezért arra törekszünk, hogy a lehető legkevesebb nyomtatott papírt használjunk. Ezen az oldalon megtalálja az összes, korábban nyomtatott információs anyagot, és még többet!

WiFi kapcsolat

EGYSZERŰ, GYORS, KORLÁTLAN

1. Válassza ki a hálózatot: IBIS
2. Írja be az email-címét
3. Fogadja el a Felhasználási Feltételeket
4. Kattintson a “Connect” gombra

Csevegjen az igazgatóval

Fontos kérdése van? Szeretne megosztani és megbeszélni valamit a szálloda igazgatójával? Csak tapintson vagy kattintson az alábbi gombra és Füzi Anna, az ibis Budapest Centrum igazgatója rövid időn belül válaszol Önnek.

Spóroljon a vízzel és energiával! Cserébe kap tőlünk 100 ALL pontot minden nap!

Az ágyon talált egy ajtó-akasztót “Please don’t clean my room” felirattal. Ha egy napnál több ideig marad szállodánkban, kérheti, hogy ne takarítsuk ki a szobáját, így csökkentjük a víz- és energia-felhasználást és védjük a környezetet. Hogy megköszönjük segítségét, kap tőlünk 100 ALL pontot minden nap, amikor kirakja a “Nem kérek takarítást” jelzést. További részleteket talál az ajtó-akasztón. Ha még nincs ALL regisztrációja, csatlakozzon most az all.accor.com oldalon.

~

Széf a recepciónál

Az Ön értékeinek védelméhez használhatja a recepciónál található széfet. A szálloda nem vállal felelősséget a szobában hagyott tárgyakért.

Adatvédelem

Ön és adatainak biztonsága kiemelten fontos számunkra, csakúgy mint az Ön bizalma az AccorHotels iránt. Tapintson vagy kattintson az alábbi linkre, ha szeretné elolvasni az Adatkezelési Nyilatkozatot, amelyet az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének megfelelően készítettünk.

Fedezze fel az ACCOR szállodáit és foglalja le a következő utazását

Az ACCOR több, mint egy globális szállodacsoport. Mi egy 250.000 fős csapat vagyunk, melynek tagjai számára a legfontosabb: fogadni és a legmagasabb szinten kiszolgálni Önt. Érezze otthon magát, mindenhol a világon!

ALL